Delft

Wateringsevest 7C, 2611 AV, Delft

Wil je reserveren? Klik hier

Voor veel gestelde vragen: Klik hier

Voor overige vragen zijn we van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer: 085 – 744 1110

Of mail naar: qrysg@rfpncrpunyyratr.ay

Te laat voor je reservering of kun je het niet vinden? Bel: 015 – 750 35 46

Zoetermeer

Dorpsstraat 33A, 2712 AB, Zoetermeer

Wil je reserveren? Klik hier

Voor veel gestelde vragen: Klik hier

Voor overige vragen zijn we van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer: 085 – 744 1110

Of mail naar: mbrgrezrre@rfpncrpunyyratr.ay

Te laat voor je reservering of kun je het niet vinden? Bel: 079 – 30 30 3 66

Belangrijke informatie

Escape Challenge Delft ingang en contact
  • Schuin tegenover de Escape Challenge bevindt zich escape room de Bagijnetoren. Hier moet u niet zijn. Escape room de Bagijnetoren is geen onderdeel van Escape Challenge Delft.
  • De ingang van Escape Challenge Delft bevindt zich bovenaan een metalen buitentrap.
  • Hoewel ons adres officieel Wateringsevest is, bevindt het pand van Escape Challenge Delft zich aan Het Kampveld, de zijstraat tussen de molen en de Kluswijs bouwmarkt. Sta je met je gezicht naar de Kluswijs bouwmarkt, dan is het Kampveld de straat aan je rechterhand.
  • In de directe omgeving wordt gebouwd aan ondergrondse treintunnels. Hierdoor kan de weg tijdelijk versperd zijn. Houd hier rekening mee als je vertrekt, want teams die te laat arriveren kunnen we helaas geen toegang meer geven tot onze escape rooms!
Escape Challenge Zoetermeer ingang en contact
  • De ingang van Escape Challenge Zoetermeer is een rode deur die zich achterin een steegje bevindt dat dwars op de Dorpsstraat staat, recht tegenover de Nicolaaskerk.

Parkeren

Delft – In de directe omgeving van Escape Challenge Delft is het mogelijk om betaald te parkeren. Houdt er in verband met de werkzaamheden in het gebied wel rekening mee dat de parkeerruimte beperkt is. Kom je met de auto, dan raden we aan om te parkeren in de Prinsenhofgarage, gelegen aan de Kampveldweg 3 in Delft. De ingang van deze parkeergarage bevindt zich pal voor Escape Challenge Delft. Het uurtarief in deze parkeergarage is € 3,-. Mocht je je bezoek aan onze escape rooms willen combineren met een dagje shoppen in het centrum van Delft dan adviseren we je om een dagkaart aan te schaffen voor € 16,-. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 1 minuut lopen.

Prinsenhofgarage

Parkeren Escape Challenge contact

Zoetermeer – In de directe omgeving van Escape Challenge Zoetermeer is het mogelijk om betaald te parkeren. Ook is het mogelijk om de eerste drie uur gratis te parkeren in de parkeervakken die gemarkeerd zijn met een blauwe streep. Vergeet echter niet je blauwe parkeerkaart achter het raam te leggen om aan te geven hoe lang je er al staat. Het is niet mogelijk om met de auto de Dorpsstraat in te rijden, maar vlak naast de ingang van de Dorpsstraat is genoeg parkeergelegenheid. Het dichtstbijzijnde parkeerterrein bevindt zich op nog geen halve minuut lopen van de Escape Challenge.

Meer informatie over parkeren in de omgeving van de Dorpsstraat

Openbaar vervoer

Delft – De Escape Challenge Delft is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Centraal Station Delft is het iets minder dan 15 minuten lopen. Ook kun je vanaf het Centraal Station tram 1 nemen en uitstappen bij de Kluswijs bouwmarkt, halte Wateringsevest, dit is voor de deur van de Escape Challenge.

Centraal Station Delft

Openbaar vervoer en contact Escape Challenge

Zoetermeer – Escape Challenge Zoetermeer is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Per bus met lijn 71 of 72, uitstappen bij de halte Julianalaan, naast het Wilhelminapark; hiervandaan is het twee minuten lopen. Of met buslijn 173. Deze stopt op de Osylaan, ook twee minuten naar de Dorpsstraat. Lijn 3 van de Randstadrail brengt je naar de halte Dorp, vanaf daar is het een wandeling langs het Delftsewallenpad  (langs het water) van ongeveer vijf minuten.

Openbaar Vervoer Zoetermeer