Werken bij de Escape Challenge

Neem jij onze bezoekers binnenkort mee op avontuur?

De Escape Challenge in Delft en Zoetermeer werd tot twee keer toe uitgeroepen tot BESTE ESCAPE ROOM VAN NEDERLAND! Dit aanhoudende succes bereiken we door steeds opnieuw de lat hoger te leggen en voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe manieren om onze bezoekers mee te nemen op avontuur. Onze werknemers spelen hierin een onmisbare rol, dus ben jij gedisciplineerd en kwaliteitsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Word jij hier enthousiast van:

Als host bij de Escape Challenge ontvang je onze gasten op een MYSTERIEUZE manier. Je hoeft geen kostuum aan, of een hele act op te voeren, maar een beetje gevoel voor THEATER is zeker een pré.

Nadat je onze bezoekers hebt opgesloten in een van onze escape rooms ben jij SPELLEIDER. Met behulp van de camera’s en microfoons die in de escape rooms hangen hou jij een uur lang het spel nauwlettend in de gaten. Hierbij is het van belang dat je GEFOCUST blijft, je bent immers VERANTWOORDELIJK voor de veiligheid van onze gasten en de KWALITEIT van het spel. Alles in onze escape rooms gaat computergestuurd, maar jij kunt het spel wel sturen doormiddels van hints. Hierbij is het van belang dat je de mensen in de kamer GOED IN KUNT SCHATTEN door te kijken naar hun lichaamstaal en te luisteren naar hun redenaties. Je moet het dus leuk vinden om de hele dag naar een scherm te kijken en mensen te ANALYSEREN.

Na afloop van het spel vinden onze gasten het leuk als je ENTHOUSIAST met ze napraat. Een van de leuke dingen in dit werk is dat vrijwel iedereen vol energie uit de kamer komt, maar ook als een team het niet gehaald heeft is het belangrijk dat jij ervoor kunt zorgen dat ze toch met een goed gevoel over zichzelf weer vertrekken.

Nadat onze gasten weer vertrokken zijn maak jij de escape room weer klaar voor de volgende groep. Hierbij is het van belang dat je foutloos kunt werken met OOG VOOR DETAIL zodat je het meteen signaleert als er iets kapot is. Mochten er kleine reparaties nodig zijn, dan is het fijn als je HANDIG bent met gereedschap en DENKT IN OPLOSSINGEN.

Na afloop van de dag ben je er samen met je collega verantwoordelijk voor dat alles weer netjes is voor de volgende dag. Je moet het dus leuk vinden om ervoor te zorgen dat alles op orde is en niet terugdeinzen voor bijvoorbeeld het schoonmaken van de toiletten.

Kortom: Vind je het leuk om TROTS te kunnen zijn op het bedrijf waar je werkt en een WEZENLIJKE BIJDRAGE te kunnen leveren aan de GROEI en KWALITEIT van de Escape Challenge, ben je FLEXIBEL en BEREID OM DE HANDEN UIT DE MOUWEN TE STEKEN, heb je een POSITIEVE INSTELLING en ben je ook nog STRESSBESTENDIG? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken op dit moment zowel mannen als vrouwen voor onze vestigingen in zowel DELFT als ZOETERMEER.

 

Aanmeldingsprocedure:

Denk jij dat je het in je hebt om aan deze uitdagende baan een spannende invulling te geven? Stuur dan een mail naar inpngher@rfpncrpunyyratr.ay met de volgende zaken:

  • Een sollicitatiebrief waarin je uitlegt waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze baan.
  • Je beschikbaarheid.
  • Een bijgewerkt Curriculum Vitae.
  • Maak een filmpje met je telefoon waarin je eerst 10 seconden strak in de camera kijkt en vervolgens jezelf op een enthousiaste manier aan ons voorstelt.

Belangrijk: Vermeld in de titel van je mail het woord ‘waterfiets’.

Vacatures Escape Challenge
Escape Room Vacature