Komen jullie met een grote groep, dan kunnen de wachtende deelnemers  bij de Escape Challenge alvast een warm of koud drankje nuttigen. Bovendien beschikken we over verschillende voorverpakte snacks, zoals Pringles, Mars, Twix, Snickers enz.

Willen jullie de Escape Challenge combineren met een heerlijke lunch, of goed verzorgd diner in een restaurant in de buurt? Dan vind je hieronder onze aanraders op loopafstand.

Delft

Restaurant Moodz Delft

Moodz is een eetcafé nieuwe stijl met vernieuwende gerechten, heerlijke fingerfoods en service met een plus. Bovendien kun je bij Moodz een compleet Escape Challenge arrangement boeken! Net iets verder weg, maar in het arrangement zit ook de mogelijkheid om naar de Escape Challenge gereden te worden met een tuktuk!

Bezoek de website

Eetcafe Het Postkantoor Delft

Lunchen, borrelen of dineren in een huiselijke sfeer, zowel binnen als buiten op een mooi terras. Ruim en toch knus. Dat is ‘t Postkantoor. Ook vergaderen is hier mogelijk! 6 Minuutjes lopen vanaf Escape Challenge Delft.

Bezoek de website

Restaurant De Verbeelding Delft

Heerlijk knus dineren kan bij De Verbeelding. Ook lunchen is mogelijk vanaf 20 personen, maar alleen op afspraak. Betaalbare dagschotels of een driegangenmenu met een heerlijk glas wijn! 5 Minuutjes lopen vanaf Escape Challenge Delft.

Bezoek de website

Cafe de V Delft

De V is een gezellig warm café – restaurant waar je terecht kunt voor lunch, diner, of gewoon een borrel. Van april t/m september is er ook plaats voor maximaal 50 personen op hun terrasboot! 5 Minuutjes lopen vanaf Escape Challenge Delft.

Bezoek de website

Zoetermeer

pastacompagny

Class is een eetcafé waar kwaliteit en gezelligheid hand in hand gaan. Een kopje koffie in de ochtend, een lekkere lunch en borrel in de middag en in de avond een heerlijk diner. Nog geen 5 minuutjes lopen vanaf Escape Challenge Zoetermeer.

Bezoek de website

1057_1600x1600

Sander en Ryan van Smaak & Vermaak zijn twee heren met een enorme passie en creativiteit als het om eten gaat! Niet voor de snelle hap, maar wel uitermate geschikt voor groepen die iets unieks willen. Eten wordt een onvergetelijke gebeurtenis! Pal naast Escape Challenge Zoetermeer.

Bezoek de website

17905-1

Lekker dichtbij kun je bij De Heeren van Soetermeer knus binnen zitten in de winter en heerlijk buiten in de zomer. Een compleet menu voor een goede prijs en ‘s zomers kun je hier zelfs komen genieten van een speciaal barbecue arrangement! Nog geen halve minuut lopen vanaf Escape Challenge Zoetermeer.

Bezoek de website

Grieks restaurant Odysseus Palace

Een authentieke Griekse keuken in een modern jasje, dat vind je bij Grieks restaurant Odysseus Palace. Sinds 1987 gevestigd in een monumentaal pand van ruim 300 jaar oud. Proef de sfeer en de overheerlijke gerechten. Een kleine 7 minuutjes lopen van Escape Challenge Zoetermeer.

Bezoek de website