Unieke én bekroonde escape rooms!

De Escape Challenge is gebaseerd op de populaire room escape games die je misschien kent van internet of je smartphone. Er is alleen één essentieel verschil… de Escape Challenge is ECHT!

In korte tijd verwierf de Escape Challenge in Delft wereldwijde faam met zijn veelvuldig bekroonde escape rooms. Zo werd The Dentist in 2014 door NRC Next uitgeroepen tot beste escape room en werd The Freakshow door de bezoekers van escaperoomreviews.nl verkozen tot beste escape room van 2015! Escape room liefhebbers uit alle delen van de wereld maakten inmiddels kennis met deze vernieuwende en unieke escape rooms in Delft. Mede door dit succes opent de Escape Challenge binnenkort een tweede vestiging in Zoetermeer met opnieuw twee bloedstollende escape rooms!

De Escape Challenge is perfect voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, familie uitjes en ga zo maar door. Ook teambuilding kan een goede reden zijn om de Escape Challenge te bezoeken, of gewoon als je met vrienden eens echt iets bijzonders wilt doen.

Heb jij stalen zenuwen, ben je goed in het oplossen van raadsels, geef je niet snel op en wil je iets beleven wat je nooit meer vergeet? Dan is een bezoek aan de Escape Challenge voor jou een must!

Het was alsof we in een film beland waren. Alles was zo echt en gedetailleerd dat we even vergaten dat het maar een spel was.

Maaike van Dam

Het gevoel dat de moordenaar elk moment de kamer in kan komen is met geen pen te beschrijven. Nog nooit zoiets meegemaakt!

Nathalie Meerman

Wat een beleving, de puzzels zijn ijzersterk, de effecten ongeëvenaard. Ik kan uiteraard niets verklappen, maar deze escape rooms zijn écht anders dan anderen!

Peter Verwoerd

Aantal deelnemers: 3 tot 7
Tijdsduur: 1 uur
Moeilijkheidsgraad: ★★★★☆
Ontsnappingspercentage: 68%
Fysieke inspanning: ★★☆☆☆
Kosten: Vanaf €120,-
Aantal deelnemers: 2 tot 6
Tijdsduur: 1 uur
Moeilijkheidsgraad: ★★★☆☆
Ontsnappingspercentage: 71%
Fysieke inspanning: ★★★★★
Kosten: Vanaf €125,-
Aantal deelnemers: 2 tot 6
Tijdsduur: 1 uur
Moeilijkheidsgraad: ★★★★★
Ontsnappingspercentage: 36%
Fysieke inspanning: ★★★★☆
Kosten: Vanaf €125,-
Aantal deelnemers: 4 tot 6
Tijdsduur: 1 uur
Moeilijkheidsgraad: ★★★★★
Ontsnappingspercentage: 29%
Fysieke inspanning: ★★☆☆
Kosten: Vanaf €125,-