Escape Room Zoetermeer - The Orphanage

Come play with us...

Je weet dat het meisjesweeshuis dat vroeger op deze plek gevestigd was al jaren leeg staat. Je weet dat er niemand meer is en toch voel je de sidderingen over je rug gaan als je de oude eiken voordeur open duwt. De spinnenwebben langs de vergeelde wanden zijn het bewijs dat hier al tijden niemand meer binnen is geweest en toch lijkt het af en toe of je iets hoort. Een meisjesstem ergens in de verte. De vloer kraakt onder je voeten bij iedere stap alsof hij wil zeggen: ‘Ga hier weg’. Ineens springt de radio aan…

Na het succes van The Honeymoon Hotel opent Escape Challenge Zoetermeer nu The Orphanage, een bloedstollend avontuur dat zich afspeelt in het oude meisjesweeshuis dat zich altijd al in dit pand heeft bevonden. Maar zijn de zielen van de weesmeisjes wel vertrokken? Of zijn ze altijd in het gebouw blijven hangen, wachtend op iemand die met ze wil komen spelen?

Terwijl je langzaam je weg vindt in het oude, donkere weeshuis en steeds meer vertrekken van het gebouw ontgrendelt maak je kennis met de wereld waar de weesmeisjes hun dagen doorbrachten. Alles is nog in perfecte staat, alleen een dikke laag stof verraad dat hier al in geen tijden meer iemand is geweest. Waarom is dit weeshuis eigenlijk verlaten? Wat is er gebeurd met de meisjes? Al hun spulletjes liggen er nog, alsof ze niet eens tijd hadden om in te pakken. Aan de hand van de puzzels die overal verborgen blijken te zijn ontdek je wat zich op deze plek heeft afgespeeld jaren geleden en steven je af op een gruwelijke ontknoping.

The Orphanage is bijna geen escape room meer te noemen, het is een avontuur. Anderhalf jaar lang is er gebouwd aan deze onvergetelijke belevenis, het oorspronkelijke weeshuis van de Dorpsstraat is in ere hersteld en nu is The Orphanage eindelijk te boeken! Durf jij het aan?

• 4 tot 6 deelnemers per keer (géén uitzonderingen)

• Tijdsduur: maximaal 1 uur

• Minimale leeftijd: 16 jaar

• Beschikbaar in het Nederlands en Engels

• Kosten Ma t/m Do: € 125,- per uur

• Kosten Vr t/m Zo: € 135,- per uur