Till death do us part...

Een groenig licht schijnt door de glas in lood ramen van de massief houten deuren die achter je in het slot vallen. Koortsachtig probeer je de deur weer open te krijgen, maar tevergeefs. Je laat je ogen schichtig de ruimte verkennen. Een oude houten toonbank, een dof gouden bagagetrolley met koffers, een kapotte piano, een lift… Je bevindt je in de lobby van The Honeymoon Hotel. Achter een deur die schijnbaar naar de bruidssuite leidt klinkt gestommel, plotseling valt het licht uit…

Gloednieuw en bloedstollend, dat is het avontuur dat sinds 2017 te beleven is in Zoetermeer. The Honeymoon Hotel dankt haar naam aan de gruwelijke taferelen die zich in dit illustere gebouw hebben afgespeeld. Welke taferelen dat zijn? Dat moet je zelf maar komen ontdekken.

Als je goed luistert lijkt het soms wel alsof er contact met je gezocht wordt vanuit de geestenwereld, alsof er iemand is die je wil helpen, iets wil laten zien. Met iedere stap die je zet kom je dichter bij de onvermijdelijke ontknoping. Stukje bij beetje ontrafelt zich een bloedstollend verhaal, maar ben je bezig met een reddingsmissie, of ben jij degene die gered moet worden?

The Honeymoon Hotel is een escape room als geen andere, een beleving om nooit te vergeten, huiveringwekkend en magisch tegelijk. Niets is wat het lijkt, maar alles wat je doet brengt je dichter bij die gruwelijke waarheid. Durf jij het aan?

• 2 tot 6 deelnemers per keer (géén uitzonderingen)

• Tijdsduur: maximaal 1 uur

• Minimale leeftijd: 16 jaar

• Beschikbaar in het Nederlands en Engels

• Kosten Ma t/m Do: € 125,- per uur

• Kosten Vr t/m Zo: € 135,- per uur

The Honeymoon Hotel - Beste Escape Room van Nederland
Beter dan dit wordt het niet. Het is net alsof je een speelfilm binnen stapt, inclusief alle effecten, muziek en spanning. Meesterlijk!

Peter den Beste

Met afstand het engste, maar ook het leukste wat ik ooit heb gedaan. Ik sta helemaal te trillen op mijn benen. Wat was dit gaaf!

Holly Brood (RTL Concentrate)

Escape Room Zoetermeer - The Honeymoon Hotel