Join The Freakshow!

Voorzichtig tast je in het duister op zoek naar aanwijzingen. Dat je bent opgesloten is duidelijk, maar waar en door wie? Naast je hoor je iets sissen, is dat een slang? Je handen voelen iets roestigs, lang dun metaal. Tralies? Is dat een leeuw die je hoort grommen? Je voet blijft hangen achter een stuk ketting. Er blijkt een haak aan te zitten. Op de tast probeer je door de tralies heen te hengelen, maar naar wat? Plotseling klinkt de stem van een klein meisje. ‘Niet bang zijn’, zegt ze. ‘Ik zal je helpen ontsnappen, maar we moeten snel zijn, want de voorstelling duurt maar een uur en dan… komen ze terug… de freaks’.

The Freakshow is een huiveringwekkend, maar magisch avontuur waarin je wordt meegenomen naar het oude circus van de vorige eeuw. Ontsnap uit de circustent waar de freaks je hebben opgesloten en verken het circusterrein. Breng de oude kermisspellen tot leven, trotseer het bassin van de zeemeermin en ontdek wie er woonde in die oude woonwagen.

Bij The Freakshow wordt geen gebruik gemaakt van cijfersloten en dus ook niet van codes. Dit keer zullen jullie écht ‘outside the box’ moeten denken om de raadsels die de ontvoerde kinderen voor jullie hebben achtergelaten te ontrafelen. Uiteraard is The Freakshow ook weer voorzien van spectaculaire lichteffecten, unieke special effects en een betoverende soundtrack.

Kortom, tijdens The Freakshow ben je gegarandeerd van een magisch avontuur dat je nooit meer zult vergeten… als je het na kunt vertellen tenminste!

• 2 tot 6 deelnemers per keer (géén uitzonderingen)

• Tijdsduur: maximaal 1 uur

• Minimale leeftijd: 16 jaar

• Beschikbaar in het Nederlands en Engels

• Kosten Ma t/m Do: € 125,- per uur

• Kosten Vr t/m Zo: € 135,- per uur

Een briljante kruising tussen een spannende film en een ingenieus computerspel. Als ik iéts als uitje kan aanraden, dan is dit het wel.

Johan de  Goede

Ik moet er echt nog even van bijkomen hoor. Wat heb ik net nou precies allemaal meegemaakt?

Maaike van Beers

Het is een waar avontuur, je maakt in die 60 minuten een ongelofelijke reis langs alle circusbewoners en je waant je volledig in een andere wereld. Echt heel knap gedaan!

Jasper Koelwing

Escape Room The Freakshow
Escape Room The Freakshow
Escape Room The Freakshow