Werken bij de Escape Challenge

De Escape Challenge is een jong, maar snel groeiend bedrijf. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar enthousiaste jonge mensen om ons team te versterken. Hieronder vind je het huidige vacature aanbod.

Vacature: Host

Voor onze escape room The Freakshow zijn we per direct op zoek naar gastvrije jonge mannen met verantwoordelijkheidsgevoel uit (de buurt van) Delft om als gastheer/host aan de slag te gaan.

Als host ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van onze gasten, geef je leiding aan het spel door alles goed in de gaten te houden via camera’s en zorg je dat de gasten na afloop met een goed gevoel vertrekken. Je zorgt dat alles in de escape room na elk team weer klaar gezet wordt voor het volgende team en je bent ervoor verantwoordelijk dat alles netjes blijft.

We zijn op zoek naar een host voor de volgende dagdelen:

Donderdag: van 12.30 uur tot 22.00 uur

Zaterdag: van 9.30 uur tot 17.30 uur en/of van 17.00 uur tot 23.30 uur (wisselt om de week)

We vinden het belangrijk dat je al een van onze escape rooms gedaan hebt en vanuit enthousiasme solliciteert omdat het je leuk lijkt om specifiek voor de Escape Challenge te komen werken. We zoeken dus niet naar mensen die op zoek zijn naar een willekeurig bijbaantje.

Denk jij dat je het in je hebt om aan deze uitdagende baan een spannende invulling te geven, sta je stevig in je schoenen, ben je goed met mensen en ben je beschikbaar op bovengenoemde dagdelen? Stuur dan een korte motivatie met je beschikbaarheid en je CV naar info@escapechallenge.nl

Vacatures Escape Challenge