Till death do us part...

Een groenig licht schijnt door de glas in lood ramen van de massief houten deuren die achter je in het slot vallen. Koortsachtig probeer je de deur weer open te krijgen, maar tevergeefs. Je laat je ogen schichtig de ruimte verkennen. Een oude houten toonbank, een dof gouden bagagetrolley met koffers, een kapotte piano, een lift… Je bevindt je in de lobby van The Honeymoon Hotel. Achter een deur die schijnbaar naar de bruidssuite leidt klinkt gestommel, plotseling valt het licht uit…

De meest besproken escape room van 2016 is ongetwijfeld The Honeymoon Hotel. Op 1 Maart 2017 opent dit illustere hotel haar deuren en nu al staat men in de rij om te mogen reserveren.

Als je goed luistert lijkt het soms wel alsof er contact met je gezocht wordt vanuit de geestenwereld, alsof er iemand is die je wil helpen, iets wil laten zien. Zet je schrap en ga op ontdekkingsreis naar de gruwelijkheden die zich hebben afgespeeld in dit bloedstollende hotel.

Van wie zijn de namen in het gastenregister dat op de toonbank ligt, waarom zijn er vanaf ‘die ene datum’ alleen nog maar bruidsparen ingecheckt, maar nooit uitgecheckt en wat zegt dat over jouw aanwezigheid in dit hotel?

The Honeymoon Hotel is een escape room als geen andere, een beleving om nooit te vergeten, huiveringwekkend als niets tevoren. Durf jij het aan?

• 2 tot 6 deelnemers per keer (géén uitzonderingen)

• Tijdsduur: maximaal 1 uur

• Minimale leeftijd: 16 jaar

• Beschikbaar in het Nederlands en Engels

• Kosten Ma t/m Do: € 119,- per uur

• Kosten Vr t/m Zo: € 129,- per uur

Escape Room The Honeymoon Hotel